10

Komentari (10)

DjevicaMarija
Tuzla City ove sezone odlična. Nastavak dobrih igara iz finiša prošle sezone. Bravo Tuzla
Manager
Niste trebali ovoliko fotografija, previše je ovo
tuner
Izmislit ce Gigovic kakav penal. Pleme mu jeb.m
hotonjskimaher
Gs25
Citate li vi sta pise da moraju uraditi reflektore do pocetka sledece sezone, da li je mladost bila posljednje 2god ucesnik u premijer ligi? Jesu li uradili reflektore?
user1585859035
Gdje su reflektori Mladost nije imala pa su u izbaceni iz lige uf pa ja oni su iz Federacije uredno sve Vico oprosti
pjanke.sa
Ne razumijem fakat sto Musija ne tuzi Savez zbog ovoga. Mladost nije mogla zbog reflektora a ovi mogu. Gdje zavrsava logika, pocinje NSBiH.
NKZ1922
Problem je sto je Mladost potpisala sporazum da cs napraviti reflektore i dobila sredstva za isti. Nigdje sredstava, nigdje reflektora i zato su izbaceni. Prestanite stavljat stvari u kontekst kako vama odgovara, budite malo realni.. I prije nego me oni 'uvrijedjeni' pocnu prozivati, nisam iz RS, niti podrzavam ove cetalje na celu saveza.
VelikiMislilac
@NKZ1922 problem je sto se Ćelik nasao ugrozenim i nije im dao Bilino na koristenje osve sezone. Lahko je za Mladost vratice se oni brzo.
HBSC
Procitaj ponovno text. Nakon 2.sezone Reflektori su obavezni,a misli da je Mladost provela 4-5 sezona u Premijer L.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti