Neki novi Inter: Kako će izgledati postava Nerazzurra u narednoj sezoni?

Život bez Maura Icardija

Neki novi Inter: Kako će izgledati postava Nerazzurra u narednoj sezoni?

Nekadašnji trener Juventusa, selektor reprezentacije Italije i trener Chelseaja Antonio Conte imenovan je jutros za novog trenera Intera.

Nerazzurri s novim trenerom, koji je veliko ime, žele da se vrate na stare staze slave i uveliko rade na prvim pojačanjima pred novu sezonu.

Na njihovoj listi želja su brojni fudbaleri, a među njima i bh. reprezentativac Edin Džeko.

Italijanski mediji prenose kako je Dijamant već u Milanu i kako dogovara posljednje detalje transfera vrijednog između 15 i 20 miliona eura, a do kraja prelaznog roka bi mu se trebali pridružiti još neki igrači.

Gotovo je izvjesno da će to biti, već sada bivši kapiten Atletico Madrida, Diego Godin koji je napustio Jorgandžije jer mu je istekao ugovor, a uveliko se povezuje sa Nerazzurrima.

Vezni red bi trebao pojačati Nico Barella iz Cagliarija, kao i Federico Chiesa koji bi bio zaista ogromno pojačanje na krilnoj poziciji.

U napadu bi naredne sezone, osim Džeke, trebao igrati i Lautaro Martinez, osim ako klub ne uspije dovesti i Romelua Lukaku uz Džeku.

Bez obzira na silne dolaske, navijače će sigurno zaboljeti najvjerovatniji odlazak kapitena Maura Icardija koji je godinama bio njihova prva uzdanica.

Potražite više informacija na temu Serie A:

U nastavku možete pogledati kako bi trebala izgledati prva postava Intera u narednoj sezoni:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Ante G.
Navijam za Inter od malih nogu... Ako dodje Dzeko, dizem ruke od njih!
1 10
PAZZAINTERAMALA
DZEKO JE DOBAR ZA GRIJANJE KLUPE NASEM IKARDIJU !!!!!! I SASVIM SOLIDAN DZOKER !!!! NEMOJTE DA SE LJUTITE ALI TAKO JE I CELNI LJUDI ZNAJU KAKVU SEZONU JE IMAO DZEKO I KOLIKO TRENUTNO MOZE UOSTALOM CIJENA SVE GOVORI !!! MADA NE VJERUJEM DA CE IKAKO I DOCI ALI I DA DODJE MOZE GODINU ODRADITI I POSLATI GA U KINU !!!! AMALAA!!!
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi