Neko se dobro potrudio: Svi golovi Ajaxa ove sezone na klipu od 25 minuta

Zabili čak 175 golova

Neko se dobro potrudio: Svi golovi Ajaxa ove sezone na klipu od 25 minuta

E. Škorić
Teme:

Čak 175 golova postigao je Ajax u svim takmičenjima u sezoni 2018/19.

Sjajni tim iz Amsterdama osvojio je Erediviziju, Kup Holandije, a igrao je i polufinale Lige prvaka, te su ga doslovno sekunde dijelile od velikog finala protiv Liverpoola u Madridu.

Lucas Moura je u zadnjim sekundama zabio za prolaz Tottenhama, ali kada se sve uzme u obzir - Ajax je jedan od najboljih timova u Evropi u minuloj sezoni.

Koliko su zapravo bili dobri dovoljno govori činjenica da su u Ligi prvaka izbacili Real Madrid i Juventus, te da su postigli čak 175 golova u svim takmičenjima.

Potražite više informacija na temu Eredivisie:

Neko je bio jako vrijedan, pa je sve te golove upakovao u jedan video, pa golove Kopljanika možete gledati čitavih 25 minuta i 29 sekundi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi