Nema navijača, ali obračuna na tribinama itekako ima

Rukovodstvo u sukobu

Nema navijača, ali obračuna na tribinama itekako ima

M. Šljivak

Superliga Turske je ove sezone itekako interesantna.

Vodi se velika borba za titulu između Bašakšehira i Trabzonspora i zaista nas čeka fantastičan finiš sezone u ovoj zemlji.

Naravno, nervoza je velika među igračima i čelnicima klubova. Dokaz tome je večerašnji meč Bašakšehira i Denizlispora, gdje je bilo veoma burno na tribinama.

Iako navijača nema, za sukob su se pobrinuli čelnici klubova koji su se sukobili u finišu meča. Osiguranje je moralo reagovati i spriječen je teži sukob.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

[twitter]https://twitter.com/sporcope/status/1280589501258137600[/twitter]

Svi koronavirus protokoli su u ovom slučaju prekršeni, a vidjet ćemo hoće li Fudbalski savez donijeti odluku o kaznama u ovom slučaju.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti