Nema popusta: Mihajlović dao ultimatum Lopezu

Mora skinuti kilograme

Nema popusta: Mihajlović dao ultimatum Lopezu

Argentinac Maxi Lopez propustio je jučerašnji meč protiv Empolija zbog viška kilograma. 

Lopez se u proteklim sedmicama previše udebljao i ne pruža partije kakve se od njega očekuju, a da je strpljenje izgubio i trener Mihajlović potvrđuje i to što mu je dao ultimatum da mora smršati sedam kilograma za sedam sedmica. 

"Trenutno Lopez ne može igrati jer nije spreman i pati zbog prekomjerne težine. Ljut sam na njega, a on bi trebao da bude ljut sam na sebe. Rekao sam mu da neće igrati ako ne bude smršao. Mora da se podvrgne balansiranoj dijeti koja će da mu omogući da skine jedan kilogram svake nedjelje. Ako ne bude gubio kilograme, onda će plaćati novčane kazne", izjavio je Mihajlović. 

Potražite više informacija na temu Serie A:

Italijani špekulišu da bi Lopez epizodu u Torinu mogao okončati već u januaru.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi