Nema potpisa, nema priprema: Ajdin Hasić ispao iz planova

Mladi fudbaler u nezavidnom položaju

Nema potpisa, nema priprema: Ajdin Hasić ispao iz planova

Midhat Šljivak

Trener Bešiktaša Abdullah Avcı objavio je popis fudbalera koji će putovati na pripremni kamp u Antaliji.

Avci je u kamp odlučio povesti 31 fudbalera, a među njima nema mladog bh. fudbalera Ajdina Hasića.

Još uvijek se ne zna da li će 18-godišnji fudbaler uopšte potpisati ugovor sa istanbulskim timom, jer Bešiktaš jednostavno ne želi menadžerima platiti dva miliona eura za potpis ugovora.

Zbog toga je Avci odlučio da ne povede Hasića na pripremni kamp, iako je ovaj mladi fudbaler u proteklih godinu dana konstantno trenirao sa prvim timom.

Ovo je samo još jedan dokaz da rukovodstvo Bešiktaša polako gubi strpljenje, a vidjet ćemo šta će se na kraju desiti sa bh. fudbalerom.

Potražite više informacija na temu Super Lig:

Hasić je, podsjetimo, napustio zagrebački Dinamo kako bi potpisao za Bešiktaš, ali već godinu dana traje saga oko potpisa ugovora.

Top Komentari

Jadnimi
Menadjeri i roditelji mu ukraše dvije godine. Šteta.
16 0
Patriot
Kakvi idioti su ovi menadžeri, unistitbce djetetu karijeru
15 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi