"Nema uslova za igru, ali igrači Sportinga žele da budu profesionalci do kraja"

Igrat će finale Kupa

"Nema uslova za igru, ali igrači Sportinga žele da budu profesionalci do kraja"

E. Čaušević

Huligani Sportinga iz Lisabona sinoć su šokirali fudbalski svijet nakon što su pretukli pojedine fudbalere ovog tima i razbijali prostorije u trening centru Sportinga.

Nakon treninga huligani su uletjeli u svlačionicu Sportinga i počeli udarat igrače, a najgore je prošao napadač Bast Dost. Pored toga ovi huligani su razbijali prostorije u trening centru i time poručili da nisu zadovoljni rezultatima kluba ove sezone.

Sporting nije uspio da izbori mjesto koje vodi u Ligu prvaka, ali to sada igračima nije ni bitno. Mnogi će sigurno napustiti ovaj klub na ljeto. Do kraja sezone ostala je utakmica finala Kupa Portugala protiv Avesa koja je upitna nakon sinoćnjih napada.

Iako su mnogi vjerovali da će meč biti odgođen na kraju su iz Sportinga poručili da će igrači odigrati ovu utakmicu. Iz Sportinga su objavili da nema uslova da se igra meč, ali su poručili da su fudbaleri odlučili da izađu na teren i završe sezonu kao profesionalci.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi