Popović poslije otkaza u Zvijezdi ide u Srbiju?

Ponuđen mu ugovor

Popović poslije otkaza u Zvijezdi ide u Srbiju?

Doskorašnji kapiten Zvijezde iz Gradačca Dejan Popović karijeru bi mogao nastaviti u Srbiji.

Popović je u federalnom prvoligašu pružao dobre partije, ali na Banja Ilidži nisu mogli da tolerišu njegovo ponašanje i objavu kojom je slavio 9. januar, Dan Republike Srpske, pa je ugovor raskinut.

Ipak, za novim angažmanom ovaj 23-godišnji defanzivac neće dugo tragati jer već na stolu ima nekoliko ponuda. Žurnal piše kako mu je ugovor ponudila i Bačka, inače superligaš iz Srbije, čiji su čelnici procijenili kako bi Popovićeve igračke kvalitete doprinijele ostvarenju zacrtanih ciljeva.

Ovaj Trebinjac je u Srbiji već imao priliku igrati ranije, tačnije 2014. godine kada je nastupao za Inđiju, a još je oblačio dresove Leotara, Drine, Borca, Čapljine i na kraju Zvijezde Gradačac.


Nije imao namjeru vrijediti nekoga

Nakon što je dobio otkaz u Zvijezdi, Popović nije skrivao da je razočaran odlukom ljudi koji vode klub, jer, kako kaže, nije nikoga uvrijedio.

"Ne znam zašto se uopšte i diže tolika pompa. Nisam nikoga uvrijedio, niti koga omalovažavao. Samo volim svoje i poštujem tuđe. Da nije tako, ja ne bih bio ni minut tu, a ne provedeni period. Ako sam nekoga uvrijedio, nije bilo namjere. Tu objavu sam samo prekopirao i to je to", kazao je Popović.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

U Zvijezdi su, s druge strane, ocijenili kako je svojom objavom narušio ugled kluba.

Zaprati NK Zvijezda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
NK Zvijezda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Honduras
Jebo ti mater sebi
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi