Srbija zatečena, Nemanja Radonjić zbog selektora Stojkovića odbio da ide na Euro!

Radije će ostati kod kuće

Srbija zatečena, Nemanja Radonjić zbog selektora Stojkovića odbio da ide na Euro!

Edmir Škorić

Napadač reprezentacije Srbije Nemanja Radonjić (28) neće igrati na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj ovog ljeta, pošto je donio odluku da ne igra za reprezentaciju.

Ovu informaciju donosi srbijanski portal butasport.rs, koji tvrdi da je Radonjić donio odluku da ne igra za Srbiju dok na njenoj klupi sjedi Dragan Stojković Piksi.

Krilni napadač Mallorce nezadovoljan je tretmanom prema njemu i stoga će ovo ljeto osim na Euru, odmarati sa porodicom i spremati se za novu sezonu.

Nišlija je od 2017. godine član A reprezentacije Srbije i upisao je 44 nastupa te je postigao pet golova.

Inače, Piksi će sutra objaviti konačan spisak od 26 igrača na koje računa na Euru, tako da na njemu sada gotovo sigurno neće biti Radonjića, koji je ove sezone upisao 25 nastupa i postigao tri gola uz jednu asistenciju. On je igrač Torina, ali je od zime igrao na posudbi u Mallorci.

Oglasi

Radonjić je prije Torina bio član Marseillea, Benfice, Herthe, Crvene zevzde, Čukaričkog i Rome. Srbija će na Euru igrati u grupi sa Danskom, Slovenijom i Engleskom.

Piksi je prije nekoliko dana objavio preliminarni spisak na kojem se našlo 35 fudbalera, ali bit će smanjen na 26.

Golmani: Vanja Milinković-Savić, Predrag Rajković, Đorđe Petrović, Aleksandar Jovanović

Odbrana: Strahinja Pavlović, Nikola Milenković, Miloš Veljković, Srđan Babić, Uroš Spajić, Strahinja Eraković, Nemanja Stojić, Jan Karlo Simić

Vezni red: Saša Lukić, Nemanja Gudelj, Nemanja Maksimović, Ivan Ilić, Saša Zdjelar, Srđan Mijailović, Sergej Milinković-Savić, Dušan Tadić, Samed Baždar, Aleksandar Ćirković, Lazar Samardžić, Vejko Birmančević, Filip Kostić, Filip Mladenović, Matija Gluščević, Andrija Živković, Mijat Gaćinović, Namanja Radonjić

Oglasi

Napad: Aleksandar Mitrović, Dušan Vlahović, Luka Jović, Petar Ratkov, Mihailo Ivanović.

Stojković je na spisku napravio nekoliko iznenađenja, a poziv je dobio i maldi fudbaler Milana, Jan Karlo Simić. Na spisku kao što vidite nema niti golmana Rome Mileta Svilara, dok se na istom nalazi Radonjić, koji je odlučio da ne igra na EP.

Ostaje da se vidi koji će biti konačan spisak Piksija kojeg u Srbiji u posljednje vrijeme baš i ne obožavaju i mnogi nisu sretni zbog informacije da će mu biti produžen ugovor.

Evropsko prvenstvo počet će 14. juna i trajat će do 14. jula, a glavni cilj Orlova bit će prolazak nimalo lagane grupe. 

Prvu utakmicu odigrat će protiv Engleske 16. juna u Gelsenkirchenu, potom će 20. juna sa Slovenijom igrati u Minhenu, a 25. juna na istom stadionu protiv Danske. 

Top Komentari

BosanskaSvedska
@AlphaStrong Evo traktor vojo se probudio iz svog zimskog sna i pokazao svoje pravo traktor lice!
2 2
BAJSJECAR1977
Slovenija:srbija 5:1?
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi