Nemanja Vještica karijeru nastavlja van granica bivše Jugoslavije?

Napušta Partizan

Nemanja Vještica karijeru nastavlja van granica bivše Jugoslavije?

Adnan Beganović

Omladinski reprezentativac Bosne i Hercegovine, Nemanja Vještica, mogao bi do kraja ovog prelaznog roka napustiti beogradski Partizan.

Iza juniorskog reprezentativca naše zemlje je sjajna sezona, a njegove dobre igre u omladinskim selekcijama Partizana i reprezentaciji nisu ostale nezapažene i kako sada stvari stoje, karijeru će nastaviti van granica bivše Jugoslavije.

Kako neslužbeno SportSport.ba saznaje na adresu kluba iz Humske stigle su ponude za Vješticu i u narednim danima njegov transfer bi se trebao ozvaničiti.

Podsjetimo, ovaj mladi fudbaler svoje prve fudbalske korake je napravio u Vojvodini iz Novog Sada, a već sa 15 godina dobio je ponude od beogradskih rivala, no kako su u porodici Vještica svi navijači Partizana, prihvatio je onu od "crno belih."

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Dobrim igrama u omladinskim selekcijama Partizana stekao je status kadetskog reprezentativca Bosne i Hercegovine, a nedavno je bio i dio U18 tima koji je učestvovao na Mediteranskim igrama u Španiji.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi