"Nemoj dolaziti u Barcelonu, ne volimo te i nisi nam potreban"

Neki navijači Barcelone su protiv Pjanićevog dolaska

"Nemoj dolaziti u Barcelonu, ne volimo te i nisi nam potreban"

E. Škorić

Bh. reprezentativac je objavio novu fotografiju na Instagramu i imao je poruku reklamnog sadržaja, ali kako to obično biva, uslijedili su mnogi komentari.

Skoro 1000 komentara je Pjaniću ostavljeno za nepuna dva sata od objave, a bilo je i simpatizera Barcelone, ako ih možemo tako nazvati, koji su mu poručili da ne dolazi.

"Ne dolazi u Barcelonu, ne volimo te i ne trebamo te", jedan je od komentara koje smo uočili.

"Navijači Barcelone te ne žele, mi želimo da Arthur ostane", također je neko napisao. Bilo ih je dosta, ali bilo je i navijača Juventusa koji su Pjaniću napisali da je bolje da ostane u Torinu.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Sve u svemu, to ništa neće promijeniti, Pjanić bi već sutra trebao proći ljekarske preglede i na kraju sezone pojačat će Barcelonu, dok će njegovo mjesto u sredini veznog reda u Juventusu zauzeti Arthur.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bistrik87
Nije on igrac za Barse, ne vidim opste da se moze uklopit
6 27
BobPaisley
...o tome ja pricam...retardirana djeca iz Brazila komentarisu,ali nisu nista bolji ni oni koji im dolaze na utakmice...kada im zumiraju tribine imas osjecaj da snimaju face ljudi iz nekog doma za osobe sa posebnim potrebama,sve mongoloid do mongoloida...Pjanke pravi gresku karijere sto ide u ovaj umjetni klub sa navijacima na baterije koji se cuju samo u utakmici protiv Reala...atmosfera kao u pozoristu,vise turista na tribinama nego pravih navijaca.
7 15

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi