Nenad Gagro: Keta Bandić i Luka Lovrić su nam sigurno bili velika potpora
Nenad Gagro tvorac je uspjeha ove juniorske generacije HŠK Zrinjski.

Trener trofejne juniorske generacije HŠK Zrinjski nakon osvajanja naslova

Nenad Gagro: Keta Bandić i Luka Lovrić su nam sigurno bili velika potpora

Nenad Gagro, trener juniorske momčadi HŠK Zrinjski koja je jučer pobjedom protiv vršnjaka iz Radnika potvrdila titulu prvaka Bosne i Hercegovine je poslije utakmice bio jako emotivan i ovaj naslov posvetio dvojici prerano preminulih nogometaša iz omladinske škole HŠK Zrinjski.

 

"Teško je sada pričati, još sam pod velikim emocijama" - rekao je Gagro i nastavio: - "Mislim da je naše zajedinštvo koje nas je krasilo tijekom cijele sezone presudilo. Mi smo nakon šest kola imali dva poraza ijednu neodlučenu utakmicu pa smo tada već bili prežaljeni od sviju".

"Nakon toga krenuo je veliki niz od osam pobjeda s kojim smo došli do titule. Mislim da je ovo zajedništvo ekipe i poniznost naših dječaka dovela do naslova prvaka".

Potražite više informacija na temu Premijer omladinska liga BiH U-19:

Na pitanje o tome hoće li tko od ovih momaka koji su najzaslužniji za ovu titulu dobiti šansu u prvom timu Gagro je rekao slijedeće:

"Ne bih sada o tome pričao. Svima nama koji radimo u Omladinskoj školi HŠK Zrinjski drago je da su Stanić i Savić bili na priprema seniora. Mišljenja sam da tu ima igrača koji mogu uskočiti u prvu momčad. Na Upravi kluba je da se vidi tko je potreban i na kojim pozicijama. Nama je prioritet školovanje ovih dječaka, i mislim da smo uradili dosta dobro taj posao, na njima je da idu dalje i izbore se za svoje mjesto". 

"Moram pohvaliti sve ove dječake jer su prošli svašta sa mnom. Naveo bih dva djeteta iz naše škole Luku Lovrića i Krešimira Ketu Bandića koji su nam sigurno bili odozgor potpora i sigurno se oni s nama sada jako vesele". 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi