21

Komentari (21)

2323
Cirkus Uprava...Cirkus trener..cirkus ekipa..cirkus golman..Cetkovic je golman za Żelju ST i onog Popovica mu trenera...i mnogi graci zalutali u Borac za platu od 6000.7000.8000.9000.10000€...pod hitno golmana dovesti dok traje prelazni rok....
Kiss
Da si ti znao,ma daj molim te znao si gdje dolaziš pusti šuplje priče i ovako si dobro prošao kupi kofere i idi ne može vama dr. Allah pomoć
789012455
****jiga hahaha
Zeromalzinho
Doduše Sarajevo je na tom stadionu odigralo preko 1000 utakmica kakav stručnjak. FUJ
Bosnian_King_Tz
Nije novi grad nego Bosanski Novi
EmirEmir111
Upravu je covjek, ja sam se umorio gledajuci utakmicu preko tv-a na ovom suncu i u ovom ambijentu.
omer
Nemoj se zaliti novinarima sto putujete kao cirkus od grada do grada nego se zali vlastima Banjaluke sto nisu poceli s renoviranjem stadiona odmah po zavrsetku minule sezone, vec su to nasli da zapocnu pred sam pocetak ove nove sezone. Sta ste cekali do sada? Sami sebi ste krivi sto ste onemoguceni igrati na svom terenu. I ti sad zbog toga trazis alibi za neuspjesan pocetak sezone svog kluba.
King_Kenny
@omer ...eh,pa pred izbore se renovira i pravi,da narodu bude frisko u sjecanju...da su prije 3 mjeseca renovirali kako bi se glasaci toga sjetili.
korona
Nula si ti od trenera samo neke izgovore pravis i bacas maglu
Sindibad
a zasto se nije igralo u bl?
yugopo
Sarajevo dosta I svjezije a I bolje pripremljeno. Da Varesanovic u par situacija nije bio sebican mogli su I vise golova postici.
King_Kenny
@yugopo ...3 puta se izlazilo u kontru 4 na 2 i samo 1 gol i to nije dodao nego sutao i imao srece...morat ce to Dudic malo usavrsiti...odlicne kontre danas bile,ali zavrsnica tanka...
IncognitoHZ
Placi, moli, tu pomoci nema... ??
Mostarac94
Ma legendoo uz tebe smoo, samo G u z ii borac bravo da ostanes jos koju godinu pa da docekate i prvu ligu tzv republike
damir83
Zar nije ovaj konj pravio ekipu i dovodijo i tjerao igrače ? Neznam zašto niko od novinara ne preupita ?
VenamaHrabrih
Lalat pošmrko šesnaesterac.
COVID19
Da je igrao u BL bilo bi 1:4 minimalno. Musa 5 puta prolazi i vidiš da se pokušava riješiti lopte sto prije iako ima prostora da još vuče. Sve zbog lošeg terena.
Uranija
Mozak izgorio nažalost
MaDaj
ebi ga covijek i sam kaze da je bilo jako vruce :D
visokohz
Starigrad01
Eto ti bi ko bolje prošao da si danas igrao u b.luci.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.