Lalatović branio igrače, pa dobio prijavu!

Pomalo nevjerovatna situacija

Lalatović branio igrače, pa dobio prijavu!

S. Mlaćo

Temperamentni Nenad Lalatović u više navrata je isticao da njegovi nogometaši nisu dobili pošteni zarađeni novac, odnosno plate te da se sa tim ne može pomiriti.

Čelnici kluba ipak nisu puno uzbuđeni zbog toga, a sada su odlučili kazniti Lalatovića zbog istupa u medijima.

Zarađeni novac nogometaši još uvijek neće dobiti, pa je jasno da će nezadovoljstvo još uvijek rasti.

“Na sastanku Upravnog odbora raspravljali smo i o tome, kao i o ostalim Lalatovićevim izjavama koje su se direktno odnosile na politiku kluba i zaključili da one izlaze iz okvira njegovih nadležnosti i obaveza. Na sastanku UO je istaknuto da su svi članovi našeg kluba upoznati s Disciplinskim pravilnikom FSS-a, pa se Vojvodina ograđuje od pojedinačnih izjava svojih članova. Naša disciplinska komisija pokrenuće postupak protiv Nenada Lalatovića zbog njegovih istupa u medijima, a koji su u suprotnosti s pravilnikom FSS-a, kao i samog kluba.”, rekao je Samardžić, predsjednik Vojvodine.

Potražite više informacija na temu Super liga Srbije:

Lalatović je najuspješniji trener u historiji Vojvodine, a špekuliše se da će na ljeto sjesti na klupu banjalučkog Borca.

Top Komentari

2323
Istina uvjek najvise boli..vole sjediti u Upravama klubova i slikati se a kad treba naci lovu onda misevi u rupama.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti