Neobične scene na Anfieldu: Kamerman za Kloppa imao poseban zahtjev, ali ga on ignorisao

Trener Liverpoola mu nije ispunio želju

Neobične scene na Anfieldu: Kamerman za Kloppa imao poseban zahtjev, ali ga on ignorisao

E. Čaušević

Liverpool je sinoć na Anfieldu savladao Manchester City sa 3:1 u velikom derbiju 12. kola Premiershipa.

Redsi su lakše od očekivanog došli do pobjede protiv Cityja s kojim će se do kraja sigurno boriti za titulu. Liverpool ovom pobjedom ima osam bodova više od aktuelnog prvaka Engleske.

Jurgen Klopp je na dobrom putu da sa svojom ekipom konačno nakon 30 godina donese titulu prvaka Engleske na Anfield. Njemački stručnjak je i sinoć dosta emotivno proslavio pobjedu.

Ipak, u centru pažnje našao se jedan od kamermana koji je na terenu snimao Kloppa nakon meča i od njega je tražio da izvede prepoznatvljivo slavlje, ali je on to ignorisao i poručio mu je da to neće uraditi.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Zaprati Liverpool, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Liverpool Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

SeoRusilac
I ovo vijest?
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi