Neočekivano: Son odlazi iz Tottenhama
Iznenađujući potez (Foto: EPA)

Zna se i novi tim

Neočekivano: Son odlazi iz Tottenhama

Midhat Šljivak

Koreanska zvijezda Heun-min Son mogao bi napustiti redove Tottenhama.

Prema informacijama koje stižu iz Engleske, 25-godišnji ofanzivac je odlučio napustiti redove Spursa sa kojima ima ugovor do 2020. godine. Zatražio je transfer i čini se kako će mu londonski klub izaći u susret.

Već su tri tima pokazala interes za dovođenje sjajnog korejskog fudbalera. Žele ga Manchester United, Liverpool i Arsenal, a pretpostavlja se da bi son mogao završiti u redovima Crvenih đavola.

Menadžer tima sa Old Trafforda zatražio je dovođenje još jednog ofanzivca. To će vjerovatno biti upravo Son koji će nakon tri godine napustiti Spurse.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Koreanac je 2015. godine stigao u Tottenham iz Bayer Leverkusena, a u 140 odigranih susreta postigao je 47 golova.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi