Neprikladnoj paroli navijača Feyenoorda se teško ne nasmijati: Naš Dick...

Posebno spemljena za meč s Young Boysom

Neprikladnoj paroli navijača Feyenoorda se teško ne nasmijati: Naš Dick...

Kompletirano je 4. kolo grupne faze Lige Evrope, a sinoć su u Rotterdamu snage odmjerili i Feyenoord i Young Boys.

Ovaj meč je na kraju završen rezultatom 1:1. Domaći su poveli preko Berghuisa sa bijele tačke u 18. minuti, da bi konačnih 1:1 postavio Spielmann u 71. minuti susreta.

Young Boys je ostao na prvom mjestu u Grupi G sa sedam osvojenih bodova, dok je Feyenoord dva kola do kraja grupne faze treći sa četiri boda.

Međutim, osim o rezultatu sinoćnjeg meča danas se, prije svega na društvenim mrećama, priča i o transparentu kojeg su na De Kuipu podigli domaći navijači.

Oni su se odlučili šaljivo, ali treba reći i neprikladno, "poigrati" sa imenom svog novog trenera i nazivom protivničkog kluba, pa su poručili: "Our Dick doesn't like Young Boys". Prevod nije potreban, oni koji poznaju barem osnove engleskog jezika shvatit će...

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Inače, kormilo tima Feyenoorda je nedavno preuzeo Dick Advocaat. On je zamijenio Jappa Stama.

Top Komentari

Manijak87
Jappa Stama? Mozda Jaapa ili Japa ... kakvog Jappa?
1 1
dobojan90
Naslov se za kurira ubio!!!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi