Nerazzurri razgledaju izlog Ajaxa, sviđa im se još jedan "Kopljanik"

Puno interesovanja za Ziyecha

Nerazzurri razgledaju izlog Ajaxa, sviđa im se još jedan "Kopljanik"

Ajax je prava senzacija ovosezonskog izdanja Lige prvaka, pa ne čudi da se mnogi evropski velikani interesuju za sjajne fudbalere holandskog velikana.

Ni Inter nije ostao ravnodušan na partije Ajaxovih zvijezda, pa se već danima špekuliše da su Nerazzurri "bacili oko" na neke od njih.

Već neko vrijeme se špekuliše da je Inter zainteresovan za Tagliafica, dok se proteklih dana pojavila informacija da bi Nerazzurri mogli pokušati realizovati transfer Donnyja van de Beeka.

Danas France Football tvrdi da se Inter uključio u utrku za Hakima Ziyecha, te da bi ovog ljeta mogao uputiti ponudu za 26-godišnjeg reprezentativca Maroka.

Podsjetimo, Ziyech je prošlog ljeta bio jako blizu transfera u Romu, ali se Vučica na kraju odlučila za Javiera Pastorea.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, Roma se i dalje povezuje sa mogućim transferom Hakima Ziyecha, dok je krilni fudbaler navodno na meti i Liverpoola, Barcelone, Manchester Uniteda i Manchester Cityja.

Hakim Ziyech je ove sezone postigao 19 golova za Ajax u svim takmičenjima, a njegov potencijalni transfer bi mogao vrijediti između 35 i 40 miliona eura.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi