Nerazzurri uzvraćaju udarac: Inter sprema ponudu koju Brescia neće moći odbiti...
(Foto: EPA) Sandro Tonali (lijevo) u duelu sa Dejanom Kulusevskim (desno).

Marotta kuje plan

Nerazzurri uzvraćaju udarac: Inter sprema ponudu koju Brescia neće moći odbiti...

Brescia bi uskoro mogla ostati bez svog dragulja, Sandra Tonalija, kojeg pokušava svim silama zadržati što je moguće duže, iako su i na Rigamontiju svjesni da je samo pitanje dana kada će neko od velikana "pokupiti" talentovanog veznjaka.

Za 19-godišnjeg veznjaka Brescije, kojeg mnogi smatraju "novim Pirlom", je odavno interesovanje pokazao PSG, ali i Juventus. U kombinacijama za Tonalijev transfer se s vremena na vrijeme pominjao i Inter, a sada se smatra da bi upravo Nerazzurri ovih dana mogli "lansirati" unosnu ponudu Bresciji.

Lokalni "Brescia Oggi" tvrdi da direktor Intera Beppe Marotta planira potez koji bi u konačnici mogao dovesti do transfera mladog Tonalija u redove Nerazzurra.

Vjeruje se da Marotta priprema ponudu koju će Brescia i njen predsjednik Massimo Cellino jako teško odbiti.

Također, vjeruje se da će Inter pokušati realizovati Tonalijev transfer u januaru, ali da će dozvoliti mladom veznjaku da ostane u Bresciji, na posudbi, do kraja sezone - kako bi se nastavio razvijati u sredini u kojoj se osjeća ugodno, ali i kako bi pomogao svojoj Bresciji u borbi za opstanak.

Marottini planovi navodno predstavljaju i način da Inter uzvrati udarac Juventusu koji je Nerazzurrima ispred nosa "ukrao" Dajena Kulusevskog.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Mladi Tonali je ove sezone upisao 17 nastupa za Bresciju u Seriji A, postigao je jedan gol i upisao dvije asistencije.

Brescia koja se nakon dugo vremena uspjela vratiti u Seriju A se ipak trenutno nalazi u teškoj situaciji pošto je nakon 17 kola u zoni ispadanja - na 18. poziciji sa 14 osvojenih bodova.

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gif
Forza Inter !!
3 2
ragnarrsonn
Ove sezone sve lige zanimljive osim engleske
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi