Inter kvari planove Barceloni: Conte u januaru kreće po Aubameyanga
Aubameyang je poručio da želi u januaru da napusti Arsenal

Nerazzurri žele iskoristiti trenutnu situaciju u londonskom klubu

Inter kvari planove Barceloni: Conte u januaru kreće po Aubameyanga

S. Pašalić

Arsenal će u zimskom prelaznom roku po svemu sudeći ostati bez svog najboljeg igrača ove sezone, Pierrea-Emericka Aubameyanga.

Gabonac je ove sezone u Premier ligi odigrao 20 utakmica i postigao je 13 golova, ali ni to nije pomoglo previše Arsenalu koji bilježi jako loše rezultate i trenutno se nalazi na 12. mjestu na tabeli.

Nakon posljednjeg poraza od Chelseaja čini se da je i Aubameyangu svega već više dosta te je on preko svog agenta poručio ljudima u Arsenalu da u januaru želi napustiti klub.

Loša je to vijest za navijače Arsenala, ali odlična za neke klubove poput Barcelone koja već neko vrijeme pokazuju interes za 30-godišnjeg napadača.

Sada je međutim prema pisanju engleskog Mirrora i Inter odlučio da se uključi u borbu za Aubameyanga.

Antonio Conte želi dovesti neka pojačanja u januaru pa tako ima u planu da dovede i jednog napadača, a čini se da bi to mogao biti Aubameyang.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Zaprati Internazionale, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Internazionale Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Mele
Ovo moze samo ako Barselona aktivira klauzulu od 110 miliona za Leotara....nikako drugacije...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi