Neretljak: Najbitnija su tri boda, iz utakmice u utakmicu ćemo biti bolji

Tri boda ostaju u Orašju

Neretljak: Najbitnija su tri boda, iz utakmice u utakmicu ćemo biti bolji

S. Mlaćo

Orašje je na najbolji mogući način otvorilo novu sezonu. Labudovi sa Save sa minimalnih 1:0 nadigrali su Rudar iz Kaknja i mogu biti zadovoljni.

Po velikoj vrućini nogometaši su dali maksimum, a svoje viđenje dao je trener Orašja Mato Neretljak.

"Vremenski uslovi nisu bili normalni. Moram čestitati svim akterima utakmice. Mislim da smo bolji za ovaj jedan gol, imali smo imperativ pobjede i zasluženo smo slavili. Najbitnije su tri boda, a Rudar je kvalitetna momčad. Mi ćemo sigurno biti bolji iz utakmice u utakmicu", kazao je Neretljak.

I u narednom kolu Orašje će biti domaćin. Ovaj put Radniku iz Hadžića.

"Respektujem Radnik, no mi igramo kući i sve ćemo učiniti za tri boda. Imamo kvalitetan tim i veoma je važno da startamo sa šest bodova".

Neretljak je ponovio da je cilj HNK Orašje Premijer liga.

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

"Ne bih došao da ne mislim tako. Po prvi su svi stali uz kluba, lokalna zajednica i ostali. Kasnili smo, nedostaje nam igrača, no danas smo izvukli ovo na mišiće", iskren je bio sjajni stručnjak.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi