33

Komentari (33)

19Blue21
Bravo upravo, a vi strucnjaci sto pljujete skupite pare i dovedite Murinja u klub. Svaki klub upadne u krizu, covjek je pokazao da zna 3 mjestom prosle sezone i evropskim tekmama. Svaki klub upadne u krizu, pa tako i mi, sta je sporno? Hocete da se borimo za titule dok nam igraci igraju za milju plate. Podrzavali ste one koji su nas uvalili u ove dugove i tjerali ste one koji su nam tribine pravili. Sto je najgore vas pljuvace se moze samo vidjeti na derbi utakmicama, pa zato smirite strasti navijaci na baterije.
ajanbrrin
user1659354598
Kako si glup jeli moguce da imamo ovako ogranicene navijace,pa dogovorio se Basic sa upravom da sve ovako ispadne da sebe operu za lose igre i rezultate,sto nije dao neopozivu ostavku kad je frajer,nego dogovorio sa Rumenim sta da kaze i takvi kao ti kazu bravo upravo,ovce jedne glupe kako ne vidite nista
Bit ce gusto bit ce 0:2
Dugorocno rjesenje dok navijaci ne kazu svoje a ne uprava.
user1659354598
Postali smo cirkus klub od kako su seljaci Basic,Bekric i Kovacevic usli u klub
ajanbrrin
user1659354598
**** ti glupan sestru
user1659354598
Mene stid njihove sramote,kako moras biti jadan i ovo uraditi,poslije Slobode zasjeli na seljackom sjelu Basic,Bekric i Kovacevic i ovoga se sjetili i pojedini glupi navijaci nasjeli na ovu pricu,mrs smetljaru seljacki majke ti se na****m kako tebi tako i ovoj dvojici sa tobom
user1676114259
Ha jesu se maleni ponadali. Strah je to od velikog Zelje. Kompleksi su cudo, hahahahaha
Malac
I sta ima kod tebe matere ti?
user1676114259
Pitaj svoju staru
AK16
Nije ih bilo 3 dana od Slobodanke, i gledaj čega su se sjetili. Cirkus kolorado sa klaunom na čelu.
AK16
Cirkus klub, nisu bez razloga izabrali Klauna za trenera. Kakve su ovo manipulacije nad navijačima.
Gr0hot
pari mi kao laznjak zesci
rabodimis
Napeto je do pm.. XD "Ukoliko ste poetska duša i želite da se ubijete a imate taj problem što ste živi, zdravi i sretni - Pištolji Majakovski, Sanski Most!" Nijedne reklame izmedju epizoda ?? Kakva je ovo telenovela ?
hzsg
Eh, eto neko je pomislio da će Bašiceva ostavka biti prihvacena. Prava farsa, kako trenera tako i kluba. Smješni ste !!!!.
user1574859714
Haha koja dogovorena farsa. Besicu ti daj ostavku nakon pobjede a mi je necemo prihvatiti da se operes pred navijacima.
Ss.ba
I? Jel se "opro"? Sta ti mislis? Jesi li ti taj navijac? Ja nisam navijac zelje. Ali pratim nasu ligu,i mogu ti reci da ce ovaj momak jednog dana sjesti na klupu reprezentacije BiH. Ima mozak,a pokazao je da ima i karakter.
user1574859714
I ja sam mislio kad je pocela sezona sa evropskim utakmicama.Govorio sam kako je dobar treene,vidi se nesto novo. Ali prevario sam se. Trener koji ima 5 poraza za redom,koji od 8 utakmica ima pet poraza,cija ekipa nista ne polazuje na terenu po meni se ne moze smatrati potencijalom. A to sto on ima pricu,pa lijepo prica i to sve fino isprica,upakuje to je druga stvar. Na taj nacin maze oci navijacima.
AK16
S obzirom da nam je reprezentacija cirkus, ne bi se iznenadio da i klaun pokaže svoje ne znanje.
Drakula
In ako sjedne na klupu BiH odma ode poderat drzavljanstvo i popisat se po njemu
AK16
Odreći se sporta generalno
Malac
Culer
E čuj, dugoročno rješenje. Idući vikend će preispitati tu odluku.
E.Car
Nama poraz od Sarajeva a da prikažu igru kao protiv Zrinjskog i Slobode pa i GOSKA ne bi teško pao. Jer su ono porazi iz nesretnih okolnosti i moglo je završiti i skroz drugačije. Večeras nam se vratio jedan od 4 nezasluzena poraza ove sezone. Jedino smo od Veleža, Posušja i Sloge izgubili a da nismo imali šansu za pobjedu ovo ostalo je sve na nož bilo i prevagnulo konra nas.
malibega
Druže, protiv zrinjskog niste igrali. Dali go i branili se ko žepa.. njihovi stoperi igrali na 30m od vašeg gols.. o kakvoj igri pričaš?
Drakula
Topina bi bilo kad bi igrali ko protiv zrinjskog 3 suta ste imali oni 30
Nele.
Tako je, bravo. Pokazo da zna, jos mu dajte igrace i vidjet cete strucnjaka.
avalkaB
Bašiću trepni dvaput ako si otet
grom
Hahhahahhahahhahqh
Zizu81
Tako je, ispravna odluka!
user1676648256
On je rješenje za sve probleme hahaha
Baša će Željezničaru postati ono što je Braco gumena glava Vrbanjuši jer boljeg sada ne mogu platiti.
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.