17

Komentari (17)

Chwilla
Ovaj sportsport postiji sto godina i jos nisu u stanju kupiti bar jedan usmjereni mikrofon.Kakav amaterizam na dijelu.Kakav papanski sajt.
komentator1
Ahhahahahahahhaahhahahahahhhaahhahahahahaahhahahahhahahahahhaahahahahahhahahahahahahahaahhahahahahahahhahaahahhahahahaha
enko
Vazda neki pripremni alibi za eventualni neuspjeh.te tri sedmice priprema,te protivnik imao vise pripremnih utakmica,blabla bla.travnicka satra.
user1582456981
Ljudinooo protivnik nije imao 3pripremne utakmice vec 14kola tekuce sezone, skeptici kao ti nisu sigurno nista uradili u zivotu pa mjere sve ostalo po tome
enko
Busi loptu,pomagaj.
Wiener
ma sretno komsijama sutra protiv bjelih rusa!! a nadam se da ce moji bordo divovi sutra pokazati snagu i torpedirati torpedo igraj bordo bijeli..
user1582456981
Tako je legendo sretno o Sarajevu i da prodje kao nas Zeljooo u narednu rundu
user1676312914
U Evropu su se plasirali zahvaljujući Vicinim sudijama a ne zahvaljujući ovom klownu. Juče je i Federalna vlada pomogla odgodom plaćanja da bi mogli nastupiti u Evropi.
Asam85
Bravo za konstataciju i nabijem te na qurac.
Malac
Ovde mozda nk pomozi ba izvuce nulu ali tamo im ne gine pet komada u mrezi
user1582456981
Malac imam ja poruku za tebe odrasti pa nauci sta i postuj gospodu treba jos 22g da ste stoljecni klub do tada postuj gopodu valjda to prvo treba naucit u kuci.
Malac
Papak vidi se po tvom rijecniku da si navijac nk vaso miskin ili ti ga pomozi ba.cujemo se mi za 14 dana ne bih se spustao na tvoj nivo i odg ti glup si valjda to isam znas po tvom komentaru.mora da,si doslo u nas grad istocna Bosna sto posto pa donjeo svoju kulturu ovde.lijep pozz
Malac
99 godina bili radnicka klasa sada gospoda hahahaha
ZeljinManijak
U svoju avliju papak pa tom laji
Malac
Po cemu zakljucujes papcino da sam papak?
user1676312914
R0deni
Probušit će loptu ?
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.