10

Komentari (10)

Drakula
Malo jaci od kisele vode smo. Ali vitinke
user1698923070
Treba biti realan, fudbal se igra i van Liga petica, naravno trebaju igrati u dobrim klubovima ali pogledaj gdje igraju naši (RB Salzburg,Sturm Graz,AC Milan,Ajax,Basel,HSV,Augsburg,Hertha BSC,Servette,Atalanta....) Ali problem je što tu istu repku vode (ne) stručni ljudi to jest naši selektori.
Drakula
Nije to do selektora prijatelju. Niko od njih nije na nivou u klubovima osim Dzeke,Dedica,Krunica donekle i haj eto Demirovic najbolji je strijelac ekipa ma da je daleko od ozbiljnog fudbala. Ostali su tarabe teske.
Delegat
Zasluzeno i sretno
Noname992
Jesu željini navijači sretni? Samo pitam.
Chwilla
Nemaju tu sta Zeljini navijaci biti sta sretni, ko sve igra za repku, momak je odavno zasluzio da dobije poziv!
Noname992
Jest momak od 32 godine
Chwilla
Pa ako moze igrati u Portugalskoj ligi bez problema sa 32 moze i u ovoj nasoj futavoj repki! Ako ima mijesta za onog nepokretnog Pjanica vala ima i za njega!
Mowzilla
@Noname992 30 mu je, moze igrati bar jos 7 godina kao Dzeko. Da ima ko bolji i mladji, zvao bi se isti. Ovako imamo to sto imamo i moramo se pomiriti s tim...
user1676717906
Bravo Zola majstore
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti