Nešto se kuha u Torinu: Teme su Pjanić i Pogba

Nešto se kuha u Torinu: Teme su Pjanić i Pogba

Midhat Šljivak

Torinski Juventus napravio je ogroman posao dovođenjem Cristiana Ronalda iz Real Madrida, ali prvak Italije nema namjeru da stane sa dovođenjem velikih pojačanja.

Kako navodi Tuttosport, bh. veznjak Miralem Pjanić bi na kraju ipak mogao napustiti Staru damu i karijeru nastaviti u Manchester Cityju.

Građani su ostali bez Jorginha koji je ispred njih izabrao Chelsea, pa se navodno Pep Guardiola okrenuo dovođenju Miralema Pjanića.

Ako do transfera bh. fudbalera na Etihad dođe, Juve će krenuti po njegovu zamjenu i navodno će pokušati da potpišu Paula Pogbu iz Manchester Uniteda.

Tuttosport iz izvora bliskih klubu saznaje da postoji sasvim realna mogužnost da se fantastični Francuz vrati u Juventus odakle je 2016. godine u transferu vrijednom 105 miliona eura otišao u Manchester United.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Očigledno je da nas tek čekaju prave transfer bombe. Do kraja prelaznog roka ima još mjesec i po i treba očekivati još nekoliko ogromnih transfera, među kojima bi se moglo naći i ime Miralema Pjanića.

Zaprati Juventus, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Juventus Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti