Nestvarni Mbappe jednim potezom završio karijeru protivničkom igraču

Congre se nije dobro "proveo"

Nestvarni Mbappe jednim potezom završio karijeru protivničkom igraču

E. Čaušević

Fudbaleri PSG-a sinoć su na svom terenu s petardom u mreži ispratili Montpellier kući.

Parižani su u meču 17. kola pobijedili pred svojim navijačima Montpellier sa 5:1, a na ovom meču vidjeli smo nekoliko fantastičnih golova. Meč su obilježili slobodni udarci, ali i nevjerovatni Kylian Mbappe koji je u završnici utakmice svojim potezima oduševio navijače.

Mbappe je u samo dvije minute uspio da dva puta zatrese mrežu gostujućeg tima čime je postavio konačnih 5:1. No, ovaj fudbaler se nije zaustavio na tome i nastavio je terorisati odbranu Montpelliera.

Na njegovoj meti bio je štoper gostujućeg tima Congre jer je Mbappe nevjerovatnim driblingom uspio da "završi" karijeru nesretnom defanzivcu Montpelliera.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

Top Komentari

king11
ja mislio izbio mu bubreg, al doduše kad sam vidio ko je autor članka sve mi je bilo jasno
2 1
Kiss
kakvo izražavanje,pa stvarno
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi