Nesvakidašnja situacija: Igrač pucao na prazan gol, a lopta se zbog snijega zaustavila na gol liniji
Igrač Leverkusena je stigao loptu na gol liniji i otklonio opasnost od svog gola

Igrač Hannovera je sve uradio dobro, ali nije mogao protiv snijega

Nesvakidašnja situacija: Igrač pucao na prazan gol, a lopta se zbog snijega zaustavila na gol liniji

S. Pašalić

Bayer Leverkusen je danas u 25. kolu Bundeslige savladao u gostima Hannover sa 3:2.

Gosti su stigli do vodstva već u 13. minuti kada je Volland pogodio za 1:0, da bi isti igrač u 28. minuti povećao prednost Leverkusena na 2:0, a tim rezultatom se otišlo i na odmor.

Hannover je u nastavku stigao do poravnanja, prvo je Jonathas u 51. minuti smanjio na 2:1 da bi Weiser autogolom u 73. minuti izjednačio na 2:2. Pobjedu je Leverkusenu donio Havertz u 87. minuti.

Tako je Leverkusen teže od očekivanog stigao do pobjede protiv jedne od lošijih ekipa u ligi, te se sada nalazi na petom mjestu na tabeli sa 42 boda.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Ovu utakmicu je obilježio nesvakidašnji događaj iz 32. minute kada je igrač Hannovera Genki Haraguchi zaobišao gostujućeg golmana i šutirao u prazan gol. Lopta međutim nije završila u mreži, nego je zbog snijega stala tačno na liniji, a igrač Leverkusena je zatim poslao loptu što dalje od svog gola.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi