Neugodno iznenađenje navijačima: Užasan izgled novog dresa Arsenala
Foto: EPA

Otkriven izgled trećeg dresa tima

Neugodno iznenađenje navijačima: Užasan izgled novog dresa Arsenala

Midhat Šljivak
Teme:

Londonski Arsenal pripremio je neugodno iznenađenje za navijače za narednu sezonu.

Poznati portal, Footy Headlines, koji ima gotovo sve eksluzive kada su u pitanju novi dresovi ekipa širom svijeta, objavio je izgled trećeg dresa Arsenala za narednu sezonu.

Međutim, sudeći po komentarima navijača londonskog kluba, Puma je napravila najružniji dres u historiji kluba. Radi se o dresovima koji su zelene boje uz plave linije na rukavima.

Također, slična će im biti i oprema za trening. Pored zelene boje, polovinu trening dresova čini plava boja i pitanje je koliko će se ovo rukovodstvu kluba svidjeti.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Puma posljednji put izrađuje dresove za Arsenal u narednoj sezoni. Potrudili su se da ih dobro zapamte, ali će od 2019. godine pored znaka kluba stajati i logo Adidasa sa kojim Topnici počinju saradnju.

Zaprati Arsenal, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Arsenal Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi