Neumorni Zvjezdan Misimović: Od Miamija do Sarajeva!

Bodrio Džumhura, a sada bodri Zmajeve

Neumorni Zvjezdan Misimović: Od Miamija do Sarajeva!

E. Čaušević

Fudbalska reprezentacija Bosne i Hercegovine večeras igra u Sarajevu protiv Armenije prvi meč kvalifikacija za Evropsko prvenstvo.

Izabranici Roberta Prosinečkog su briljirali u Ligi nacija u proteklih nekoliko mjeseci, a sada ih očekuju mečevi kvalifikacija za EP. Naš tim u samo nekoliko dana igra dvije utakmice na domaćem terenu, a prvu već večeras.

Na Grbavici će naš tim večeras ugostiti selekciju Armenije, dok tri dana kasnije igramo u Zenici protiv Grčke.

Večeras se očekuje velika podrška naših navijača, a tu će biti i nekoliko bivših reprezentativaca. Tu je i legendarni Zvjezdan Misimović koji je jutros krenuo put Sarajeva.

Potražite više informacija na temu Kvalifikacije za EURO 2024:

Misimović je prije samo dva dana u Miamiju bodrio Damira Džumhura, a već večeras će na Grbavici biti velika podrška bivšim saigračima.

Top Komentari

Benjamingst
Bravo Miske, legenda si NASA ??????
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi