Neven Subotić ponovo u Bundesligi!
Foto: Twitter / Union Berlin

Iskusni štoper će pokušati pomoći novajlijama

Neven Subotić ponovo u Bundesligi!

Union Berlin je kroz razigravanje sa Stuttgartom izborio historijsku promociju u Bundesligu, a sada na jugoistoku Berlinga slažu ekipu za prvu sezonu u njemačkoj eliti.

Danas je novi bundesligaš potvrdio veliko pojačanje u liku iskusnog Nevena Subotića.

Ovaj nekadašnji reprezentativac Srbije je raskinuo saradnju sa St. Etienneom i sa Union Berlinom potpisao ugovor do 2021. godine.

Podsjetimo, Neven Subotić je na zimu 2018. godine otišao put Francuske i napustio Borussiju Dortmund nakon nešto manje od deset godina u dresu Milionera.

Subotić bi samo zbog svog iskustva u Bundesligi trebao biti veliko pojačanje za Union Berlin.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Naime, ovaj 30-godišnji štoper je sa Borussijom Dortmund dva puta osvojio naslov prvaka Njemačke, a dva puta je podigao i trojef Kupa Njemačke.

Osim Borussije Dortmund, Subotić je u Njemačkoj nastupao još za Mainz i Koln.

Top Komentari

Hooruk
Ako ikome ne staji duga kosa i brada ko njemu.
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi