Neviđen potez: Leipzig rekonstruiše svlačionicu zbog Maurizija Sarrija

Čovjek je pušač, Nijemci razumiju...

Neviđen potez: Leipzig rekonstruiše svlačionicu zbog Maurizija Sarrija

RB Leipzig je uoči revanš susreta sa Napolijem povukao interesantan i možda do sada neviđen potez, barem ako pričamo o utakmicama međunarodnih klupskih takmičenja.

Naime, u njemačkom klubu su odlučili malo rekonstruisati gostujuću svlačionicu na svom stadionu i to zbog dolaska Maurizija Sarrija.

Poznato je da je 59-godišnji italijanski stručnjak strastveni pušač i da bez cigareta, jednostavno, ne može da živi a Nijemci će prema njemu biti i više nego tolerantni.

U Leipzigu su odlučili napraviti mali ograđeni prostor u svlačionici, kako bi Sarri mogao zapaliti cigaretu dok se bude obraćao svojim fudbalerima, a sigurno je da će se ta odluka najviše svidjeti samom Italijanu.

Potražite više informacija na temu Liga Evrope:

Mogao bi Sarri ispušiti priličan broj cigareta u Leipzigu s obzirom da njegova ekipa treba pobjedu od čak tri gola razlike kako bi se plasirala dalje. Ili, recimo, da slavi sa 4:2 pošto je u prvoj utakmici na San Paolu bilo 3:1 za Leipzig. Bit će nervoze...

Meč Leipziga i Napolija igra se sutra s početkom u 19 sati.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi