Legendarni fudbaler Uniteda: Kao da prije nismo gubili 0:5
FOTO - EPA

Nakon poraza od Liverpoola

Legendarni fudbaler Uniteda: Kao da prije nismo gubili 0:5

A. Beganović

Liverpool je u derbiju engleskog prvenstva na Old Traffordu za vikend razbio domaći Manchester United.

Slavili su Redsi sa ubjedljivih 5:0, a ovaj poraz Crvenih vragova i dalje je glavna tema na Otoku.

Pomenuti poraz uzdrmao je sve one kojima je United u srcu, a o istom je govorio i legendarni fudbaler Crvenih vragova Phil Neville.

On je istakao da se takvi porazi jednostavno dešavaju u fudbalu i da je ovaj od Liverpoola veliki udarac za sve one koji United nose u srcu.

“To se događa u fudbalu. Mislim da svaki senzacionalni događaj kao što je ovaj poraz sada izmiče kontroli. Da, ovo je vjerojatno stvarno veliki udarac za svakoga ko je ikada igrao, navijao ili je bio povezan s Manchester Unitedom. No, ne može se reći da Manchester United nikada prije nije izgubio 0:5", rekao je Neville.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Međutim, legendarni fudbaler Uniteda smatra da se danas ovakvi porazi teže prihvaćaju i zbog uticaja društvenih mreža na sva dešavanja.

"Moram reći, teških poraza je bilo i prije, ali razlika je u tome što prije na Twitteru nije bilo milijardu ljudi koji su mislili da sve znaju najbolje", zaključio je Neville.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

K79
pa jeste a ponajviše zahvaljujući tvom bratu i tebi hahahaha
1 1
user1609866240
Tačno!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi