Neville potvrdio transfer Rooneyja u Everton?

Rooney se vraća na Goodison

Neville potvrdio transfer Rooneyja u Everton?

Nekadašnji fudbaler Manchester Uniteda i Evertona Phil Neville otkrio je da će Wayne Rooney karijeru nastaviti u Evertonu, sudeći prema njegovom postu na Instagramu.

Rooney se već dugo vremena povezuje sa transferom, odnosno povratkom u dres Evertona, a čini se kako su stvari konačno riješene.

Phil Neville je stavio njegovu fotografiju u dresu Evertona na Instagram i napisao: "Napustio jedan veliki klubi, pridružio se drugom velikom klubu".

Podsjetimo, samo par sati prije toga Neville je istu stvar napisao za Lukakua, a kasnije je Manchester United potvrdio transfer Belgijanca.

On vjerovatno zna neke informacije unaprijed...

Potražite više informacija na temu Premier league:

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi