Neville zna kako se zaustavlja Ronado: Rekao je da moramo posjeći travu, ali nismo to uradili

Na kraju je završilo 2:2

Neville zna kako se zaustavlja Ronado: Rekao je da moramo posjeći travu, ali nismo to uradili

S. Mlaćo

Nekadašnji defanzivac Man. Uniteda Gary Neville prisjetio se duela sa Real Madridom i Cristanom Ronaldom iz 2015. godine kada je vodio sa klupe Valenciju.

Ističe da su u njegovom klubu imali poseban plan kako zaustaviti zvijezde Kraljeva.

Sve se odnosilo na travu.

"Sjećam se da je naša taktika bila da ne sječemo travu. Teren je bio kao da se igra na nekom selu", prisjeća se Neville.

Završilo je 2:2, a Ronaldo nije uspio postići pogodak.

"Cristiano mi je rekao da moramo posjeći travu, te da je nemoguće da on tu dribla. Naravno, nije bilo šanse da to uradimo. Znam kako to ide, željeli smo ući u njihove glave i na kraju smo uspjeli u tome".

Nedavno je prokomentarisao i stanje u Premier ligi te istakao da se nogomet neće sigurno vratiti u naredni tri do četiri mjeseca.

Top Komentari

burazengija
I na kraju su ispali i s travom i bez nje...
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi