Nevjerovatan detalj će odlučiti o sudbini Diega Coste nakon crvenog kartona
Nevjerovatan potez napravio je Diego Costa. Isključen je sa derbija i svoj tim je koštao borbe za naslov prvaka (Foto: EPA)

Audio snimak ključni dokaz

Nevjerovatan detalj će odlučiti o sudbini Diega Coste nakon crvenog kartona

Midhat Šljivak

Diego Costa je prethodnog vikenda isključen u derbiju protiv Barcelone na Nou Campu.

Napadač Atletico Madrida je isključen u 28. minuti nakon žestokih psovki koje je uputio sudiji Gilu Manzanu, koji mu je potom bez ikakve dileme pokazao put u svlačionicu.

"Se*em se na tvoju je**nu majku", vikao je Costa dok se unosio Manzanu u facu.

Fudbaler tima iz Madrida je pokušao da se izvuče objašnjenjem kako je psovao sebi, ali će jedan detalj odlučiti o tome hoće li Costa dobiti osam utakmica suspenzije.

To je audio snimak kojeg posjeduje Komitet za suđenje La Lige. Psovke su se jasno mogle čuti u mikrofon kojeg sve sudije imaju zbog komunikacije sa pomoćnicima i VAR sobom i taj detalj će odlučiti sudbinu Diega Coste.

Međutim, španski mediji tvrde kako je odluka već donijeta. Navodno se jasno čuje da španski reprezentativac psuje sudiji i to će ga na kraju koštati žestoke suspenzije.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Costa će dakle biti suspendovan do kraja sezone, a propustiće i prvu utakmicu naredne sezone.

Top Komentari

Zoilomas
Sad znam da nije ni covjek ni igrac, gdjes na svoju majku konjino!!
0 4
zaboti janos
Ma treba ga nogirat iz Evrope,siri svu prljavstinu u fudbalu.
0 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi