Nevjerovatna pobjeda Metalleghea na Jakliću

Šest pogodaka Dženana Haračića

Nevjerovatna pobjeda Metalleghea na Jakliću

S. Mlaćo

NK Metalleghe je danas na gradskom stadionu Jaklić u Bugojnu savladao člana Druge lige FBiH grupa Zapad Rudar iz Han Bile sa nevjerovatnih 12:0.

U prvom napadu Haračić dovodi Metalleghe u vodstvo, a isti igrač do 40. minute postiže još tri pogotka. Malbašić je postavio konačnih 5:0 u prvom poluvremenu pogotkom u 45. minuti.

Samo što je počelo drugo poluvrijeme Pljevljak povisuje na 6:0, a zatim Haračić na asistenciju Filana postiže svoj peti pogodak u današnjem meču.

Malbašić je povisio na 8:0, zatim fenomenalni Haračić pogađa za 9:0. Metalleghe ubrzo postiže još jedan pogodak koji je djelo Omerbegovića, a posao su sa dva pogotka završili Hota i Pljevljak koji je pogodio na asistenciju veziste Bešagića.

Prijateljska utakmica:

Potražite više informacija na temu Prva liga Federacije BiH:

NK Metalleghe BSI - FK Rudar Han Bila 12:0

NK Metalleghe BSI: Kukrika, Kovač, Jekić, Danilović, Bešagić, Opardija, S.Smajić, Torlak, Tankuljić, Haračić, Malbašić.

Top Komentari

SEIKO
Jesu igrali rukomet ili.....hahahahaha
1 3
Gari Garinča
Kraljevi odigrali kraljevski. Razlika u klasi očigledna.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije