Nevjerovatna ponuda Reala: Četiri igrača za Paula Pogbu!

Kraljevi ne odustaju

Nevjerovatna ponuda Reala: Četiri igrača za Paula Pogbu!

Real Madrid nema namjeru odustati od Paul Pogbe. 

Francuski vezni fudbaler, koji je još uvijek član Manchester Uniteda, bio je želja Reala još od vremena dok je igrao za Juventus.

Iako se na ljeto 2016. godine odlučio preći u Manchester, Real nikada nije odustao i dan danas traži način kako da ga angažuje.

Čini se kako bi sam igrač jedva dočekao sada preći u Madrid jer mu na Otoku nesvjetaju ruže kako na timkskom tako i na individualnom planu, ali problem predstavlja United koji ga ne želi tako lako pustiti.

Ipak, najnovija ponuda koju je spremio Real mogla bi smekšati vlasnike Crvenih đavola jer je zaista spektakularna.

Ako je vjerovati onome što piše The Sun, Kraljevski tim je spreman na Old Trafford poslati čak četvoricu igrača samo da u suprotnom pravcu krene 27-godišnji Francuz.

Isti izvor donosi i imena četvorke - Martin Odegaard, James Rodriguez, Lucas Vazquez i Brahim Diaz. James je jedan od igrača koji su se ranije već povezivali s Manchesterom i sigurno da se radi o provjerenom igraču koji vrlo lako može vratiti partije iz starih dana ako mu se pruži šansa, dok je ostala trojka 'mačak u vreći'.

Odegaard je mladi igrač koji je ogroman potencijal, ali to ne mora nužno značiti da će u budućnosti biti svjetska zvijezda. Vazquez je igrač koji svakom timu može dobro doći zbog dobrih taktičkih postavljanja i discipline.

Potražite više informacija na temu La Liga:

Bilo kako bilo, ostaje nam da vidimo da li će United pristati na jednu ovakvu ponudu ili će ipak prije željeti kesh za svoju zvijezdu.

Ukoliko druga opcija bude ta koju će klub s Old Trafforda tražiti, onda bi posao mogao propasti jer je pandemija Covid19 uticala i na finansije Real Madrida.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

rodjeni95
Kakve vi gluposti pišete
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi