Inter smislio novi plan s Alexisom, u Manchesteru će biti slavlja

Nerazzurri ga žele zadržati

Inter smislio novi plan s Alexisom, u Manchesteru će biti slavlja

U vrijeme kada se 90 posto svjetskih fudbalskih liga ne igra zbog pandemije koronavirusa sportski mediji moraju o nečemu pisati, a jedna od najčešćih tema u posljednje vrijeme je Čileanac Alexis Sanchez. 

Obzirom da on više nije ni blijeda sjena onog igrača od prije tri ili četiri godine teško da postoji mnogo ljudi koje zanima njegova sudbina ovog ljeta, a ako ih je i zanimala onda je to prestalo nakon bezbroj špekulacija.

Najnoviju priču donosi Daily Star koji kaže kako je Inter spremio novi plan s njim. Nerazzurri navodno žele da ga zadrže na posudbi još jednu sezonu s tim da bi na sebe preuzeli još veću svotu novca koju izdvajaju za njegovu platu nego prve sezone. To znači da će značajno olakšati život Manchester Unitedu koji bi se jedva nosio s njegovih 500,000 funti sedmično.

Ovakav scenario bi se, prema Daily Staru, isplatio i Interu koji bi na taj način uštedio novac za novog napadača.

Potražite više informacija na temu Serie A:

Ipak, postavlja se pitanje koliko Čileanac može pomoći ekipi iz Milana jer je u ovoj sezoni odigrao vrlo loše a ponovo su na vidjelo izašli i njegovi problemi s povredama. U čitavoj sezoni upisao je samo jedan gol a obzirom da će ove godine napuniti već 32 vjerovatno više nije tako poželjan ni za jednog trenera.

Bilo kako bilo, ni ovo nije konačna odluka pa nam vrijedi pričekati kako bismo saznali šta će se na kraju zaista dogoditi s Čileancem.

Zaprati Manchester United, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester United Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Mele
Pola plate daje , Mourinju, on ga je doveo u klub...
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi