Nevjerovatna transformacija: Kako je Adama Traore izgledao 2014. godine?

Od mršavog tinejdžera do Herkula

Nevjerovatna transformacija: Kako je Adama Traore izgledao 2014. godine?

E. Čaušević

Igrač Wolverhamptona, Adama Traore, našao se u centru pažnje nakon odlične igre koju je pružio na meču protiv Manchester Cityja.

Traore je sve zadivio svojom vještinom i nevjerovatnom brzinom, ali u centru pažnje se našla njegova nevjerovatna tranformacija tijela. Bivši igrač Barcelone izgleda kao da ne izlazi iz teretane zbog nevjerovatnih mišića.

Međutim, on je poručio prije nekoliko dana da uopšte ne diže tegove, te da je genetika zaslužna što tako izgleda. Ovaj 23-godišnjak je ponikao u Barceloni za koju je zaigrao 2015. godine.

Ipak, bilo mu je jasno da u Barci neće biti baš standardan i odlučio se na odlazak u Englesku. Prvo je igrao za Aston Villu i Middlesbrough, a na ljeto 2018. godine stigao je u Wolverhampton.

Englezi su u čudu kakvu transformaciju je Traore doživio za nekoliko godina, te su objavili fotografiju iz 2014. godine na kojoj on izgleda zaista neprepoznatljivo. Od mršavog tinejdžera je postao Herkul.

Potražite više informacija na temu Premier league:

 His transformation from a skinny teenager to the Herculean specimen of today is quite an impressive one

Slikovni rezultat za adama traore barcelona"

Top Komentari

hanson
I jos lik lupii glupost da ne ide u teretanu, da je do genetike ti bi se sa lavovima ganjao u tanzaniji
6 1
Mostarlezve88
Bilderi su latentni homici
2 5

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi