Nevjerovatne scene u Njemačkoj: Svirao kraj, pa naknadno dosudio penal

Jović pogodio

Nevjerovatne scene u Njemačkoj: Svirao kraj, pa naknadno dosudio penal

A. Čaušević

Posljednji sudijski zvižduk na utakmici obično znači i kraj utakmice, međutim dešavanja sa utakmice Eintracht Frankfurt - Schalke 04 pokazuju suprotno. 

Sascha Stegemann je svirao kraj susreta pri rezultatu 1:1, ali iz VAR sobe je stigla dojava o mogućem penalu za Eintracht poslije igranja rukom Caligiurija.

Stegemanna je pogledao na monitor i nekoliko minuta kasnije dosudio je penal za goste, dok je Daniel Caligiuri dobio žuti karton.

Uslijedili su protesti domaćih, ali glavni sudija nije promijenio svoju odluku te je Luka Jović pogodio iz penala i donio pobjedu svom timu.

Inače, penal je dosuđen u 99. minuti što je najkasniji kazneni udarac u historiji Bundeslige.

Potražite više informacija na temu Bundesliga:

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi