Znate li koji tim iz Liga petice ne zna za poraz u 2019. godini?

Igraju sjajno

Znate li koji tim iz Liga petice ne zna za poraz u 2019. godini?

A. Čaušević

U 2019. godini računajući timove iz tzv. Liga petice samo jedna ekipa još uvijek ne zna za poraz.

Fudbaleri Eintrachta iz Frankfurta igraju sjajno poslije zimske pauze, na deset bundesligaških susreta upisali su šest pobjeda i četiri remija te još uvijek nisu osjetili okus poraza u ovoj kalendarskoj godini.

Izabranici Adolfa Hüttera drže četvrto mjesto na tabeli koje garantuje plasman u Ligu prvaka, a osim toga stigli su i do četvrtfinala Evropa lige gdje će odmjeriti snage s Benficom.

Inače, računajući sva takmičenja najmanje poraza u 2019. godini imaju Manchester City i Bayern po jedan, te Liverpool i Barcelona po dva.

Top Komentari

Cocca87
I Bayern ima dva poraza. Od Liverpool-a u ligi prvaka i Bayer-a u ligi.
1 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi