5

Komentari (5)

Cox
Interesantno kako su svi navijaci Liverpoola fokusirani na proslost, a Kenny samo laprda o tome iako je jednu titulu dozivio. Kad vec “pamtis sve te titule” zaboravljas da ste se dva puta prodali amerima ali vam nije upalilo. Kad je Rodgers 300 miliona potrosio garant nisi laprdao ovako.
King_Kenny
...kad plastika udari na plastiku.
vedin
Newcastlea plastika? Ti fudbal pratis zadnjih 10-15 godin ili si kreten koji misli da se sve vrti oko Liverpoola koji ima jednu titulu PL!
King_Kenny
@vedin ...fudbal pratim od 1994.,a EPL konstantno od 1996.,cisto za informaciju...ovi su plastika u nastajanju,nije valjda da su sa 4 osvojene titule i 0 europskih trofeja fudbalski gigant?...
MaDaj
Trenutno u Engleskoj ligi, Nju Kastl ima najbolji niz u zadnjih 5 tekmi ... 5 pobjeda ... Dok Chelsea ima NAJGORI niz od 3 izgubljene utakmice i 2 nerjesena rezultata ... dakle ovo je bilo vise nego ocekivano !
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.