Bolje možda nije ni zaslužio: Bore se za opstanak, ali Neymara ne bi doveli

Telegraph otkriva

Bolje možda nije ni zaslužio: Bore se za opstanak, ali Neymara ne bi doveli

E. Ganibegović

Mediji na Otoku prije sedam dana plasirali su velike vijesti.

Daily Mail u subotu je doniovijest prema kojoj se Newcastle United sprema za realizaciju najvećeg transfer u historiji fudbala, odnosno dovođenje Neymara vrijedno 238 miliona eura.

Navodno se Brazilac više ne osjeća ugodno u glavnom gradu Francuske, a naročito ne nakon ispadanja od Real Madrida u osmini finala Lige prvaka.

Ipak, sada Telegraph opovrgava takve navode i konstatuje da Newcastle ne planira probijati svoj budžet.

Potražite više informacija na temu Ligue 1:

"Newcastle se nasmijao na glasine da će pokušati dovesti Neymara za 238 miliona eura. Novi vlasnici ne žele probijati budžet za plate igrača i još ne namjeravaju nikoga plaćati više od šest miliona eura po sezoni", istakao je Telegraph.

Podsjetimo, ovaj 30-godišnjak je 2017. godine postao najskuplji igač u historiji fudbala kada ga je PSG Barceloni platio 222 miliona eura, što je još uvijek najskuplji transfer u fudbalskoj historiji.

Top Komentari

user1582456981
Isfurana robaa..
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi