Newcastle United počinje da troši: Pada klupski rekord!

Visina transfera 60 miliona eura

Newcastle United počinje da troši: Pada klupski rekord!

Admin Čaušević

Newcastle United je klub koji će najviše potrošiti tokom zimskog prijelaznog roka, barem su takva očekivanja. 

Newcastle Unitedu su neophodna pojačanja kako bi se izborio opstanak u Premiershipu, a novac od dolaska bogatih vlasnika nije problem.

U javnost je dospjelo dosta imena koji bi mogli stići na St James Park, a posljednji u nizu je Darwin Nunez.

Ovaj 22-godišnji Urugvajac je eksplodirao ove sezone u dresu Benfice i na sebe je sjajnim partijama privukao ogromnu pažnju.

Potražite više informacija na temu Premier league:

Benfica je poznata kao klub koja ne prodaje olako svoje igrače, a prema navodima britanske štampe Svrake bi za Nuneza izdvojile oko 60 miliona eura što bi bio novi klupski rekord.

Inače, Nunez je na 22 utakmice ove sezone zabio 18 golova u svim takmičenjima. Benfica ga je Almeriji prije dvije godine platila 24 miliona te je jasno da će lisabonski klub odlično zaraditi.

Top Komentari

irnes4
Moze i Laborde iz Rennesa ,a manje para ?
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi