Užasno šta su navijači Al Hilala uradili legendi kluba zbog Neymara, suze u očima su svi vidjeli!

Ni sam nije mogao da vjeruje šta se dešava

Užasno šta su navijači Al Hilala uradili legendi kluba zbog Neymara, suze u očima su svi vidjeli!

Endin Čaušević

Al Hilal je u petak na svom terenu deklasirao Al Riyadh sa 6:1, a prve minute na terenu od dolaska u Saudijsku Arabiju upisao je i Neymar. Međutim, scene koje su se desile u finišu utakmice obilaze svijet jer niko ne može da vjeruje šta su navijači Al Hilala uradili legendi kluba i to sve zbog Neymara.

Al Hilal nije imao milosti u okršaju protiv Al Riyadha i goste je ispratio kući sa šest golova u mreži. Ponovo je odličan bio Aleksandar Mitrović koji je zabio gol iz penala, a finiš utakmice obilježio je Salem Al Dawsari koji je zabio dva gola i stavio tačku na ovu utakmicu.

Međutim, glavna tema nakon meča bio je Neymar koji je upisao prve minute u dresu Al Hilala u koji je stigao prije nekoliko sedmica iz PSG-a.

Neymar je dobio nevjerovatnu sumu novca da dođe u Al Hilal, a navijači su željno čekali njegov debi. Brazilac je odigrao oko pola sata u ovom meču, te je uspio da upiše jednu asistenciju.

No, scena koja se desila u 87. minuti je obišla svijet. Tada je kod rezultata 4:0 Al Hilal dobio penal, a svi su vjerovali da će Neymar biti taj koji će šutirati i postići debitantski pogodak u dresu novog kluba.

Oglasi

Međutim, loptu je na kraju uzeo upravo Al Dawsari koji je zabio gol za 5:0, ali u šoku je slušao kako mu zviždi cijeli stadion. Navijači Al Hilala zviždali su legendi kluba jer nije dao Neymaru da izvede penal, a na njegovom licu se vidjelo koliko ga je to pogodilo.

Na kraju je i Neymar shvatio koliko je to pogrešno i dao je podršku saigraču kada je postigao pogodak iz penala za 5:0, te je shvatio koliko su navijači u S. Arabiji okrutni i da preko noći zaboravljaju sve što je neko dao za njihov klub.

Al Dawsari je desetak minuta kasnije uspio da zabije još jedan pogodak kada je postavio konačnih 6:1, ali ovu utakmicu sigurno neće pamtiti baš po dobrom jer su mu navijači Al Hilala pokazali pravo lice.

Ovaj 32-godišnji ofanzivac ponikao je u dresu Al Hilala, a kratko je prije pet godina proveo polusezonu u Villarrealu nakon čega se vratio u Saudijsku Arabiju.

Al Dawsari je u dosadašnjem dijelu sezone u prvenstvu na šest mečeva zabio šest golova i već godinama je bio prva zvijezda i najbolji igrač kluba, no dolaskom svjetskih zvijezda to su mu navijači Al Hilala očito već zaboravili.

Top Komentari

user1694436665
Vico majku ti mrtvu jhebem !
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi