Neymar šokirao fudbalski svijet: "Mundijal u Kataru je zadnji za mene jer više nemam snage..."

Iznenadio Brazilce svojom izjavom

Neymar šokirao fudbalski svijet: "Mundijal u Kataru je zadnji za mene jer više nemam snage..."

E. Čaušević

Neymar je danas iznenadio fudbalsku javnost izjavom da bi Svjetsko prvenstvo u Kataru moglo biti posljednje u njegovoj karijeri.

Ovaj 29-godišnji Brazilac je u svojoj igračkoj karijeri osvojio skoro sve što se moglo na klupskom nivou, dok mu na reprezentativnom fali samo titula prvaka svijeta s Brazilom.

Neymar je igrao na dva Mundijala, ali nije uspio da s Brazilom ispuni cilj. Karioke će naredne godine u Kataru sigurno biti među favoritima i bit će to nova šansa za Neymara da povede Brazil do šeste titule prvaka svijeta.

Međutim, napadač PSG-a je sve šokirao svojom izjavom da bi Svjetsko prvenstvo u Kataru moglo biti posljednje u njegovoj igračkoj karijeri.

Neymar je na taj način objavio da će se već krajem naredne godine oprostiti od reprezentacije iako će imati tek 30 godina.

"Svjetsko prvenstvo u Kataru će biti posljednje za mene u karijeri. Jednostavno više nemam mentalnu snagu da se nosim sa fudbalom", rekao je Neymar i dodao.

"Zbog toga ću dati svoj maksimum na tom Mundijalu da osvojim zlato za svoju zemlju i ispunim svoj najveći san. Nadam se da će se to i desiti na kraju".

Top Komentari

saju701
Cuj ovog pa hvala sto ne moram gledati tvoju glumu i bacanje po terenu.U Engleskoj ne bi sastavio tri kola zaredom.
6 3
emial766
Niko nece plakat za tobom. Mogao si vrh biti
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi