Djevojka neutješno plače zbog transfera slavnog dečka: Kao da je otišla u smrt, a ne u raj na zemlji

Transfer koji je iznenadio sve

Djevojka neutješno plače zbog transfera slavnog dečka: Kao da je otišla u smrt, a ne u raj na zemlji

Admin Čaušević

Klubovi iz Saudijske Arabije su ovog ljeta doveli koga su mogli. Nisu pitali za cijenu te su za kratko vrijeme svoje prvenstvo učinili itekako popularnim i zanimljivim.

Možda i transfer koji je najviše iznenadio realizovano je ove sedmice nakon što je Neymar za 90 miliona eura otišao iz PSG-a u Al Hilal.

Od ranije u Saudijskoj Arabiji igraju Cristiano Ronaldo i Karim Benzema pa se Saudijci mogu pohvaliti da u svom prvenstvu imaju trojicu igrača koji su među najvećim zvijezdama današnjice.

Za potpis sa Al Hilalom Neymar je dobio nevjerovatne ustupke, odnosno što je zaželio to je i dobio te se može reći da je maksimalno naplatio svoj transfer.

Ipak, čini se da i nisu svi odušljevljeni njegovim odlaskom na arapsko polustrvo, to se prije svega odnosi na njegovu djevojku Brunu Biancardi.

Oglasi

Neymar i Biancardi su do sada imali veliki broj uspona i padova u svojoj vezi, ali nakon što je manekenka ostala trudna ponovo su zajedno.

Internetom kruži snimak njenog oproštaja od prijateljica prije odlaska u Saudijsku Arabiju na kojem ova 29-godišnjakinja neutješno plače.

Brazilki je očigledno jako teško pao odlazak iz Evrope te joj sad slijedi period adaptiranja na novu sredinu. Ako joj je za neku utjehu moći će da uživa u nevjerovatnom luksuzu.

Oglasi

Sve će joj biti na dohvat ruke, i živjet će u svojevrsnom "raju na zemlji", ali čini se da joj i to nije dovoljno.

Inače, Neymar je sinoć doputovao u Rijad, a osim Biancardi s njim je u društvu bio i njegov sin David Lucca kojeg je dobio sa Carolinom Dantas. 

Brazilski superstar je sa Al Hilalom potpisao dvogodišnji ugovor vrijedan 100 miliona eura po sezoni uz opciju produženja za još jednu godinu.

Uz to će živjeti u kući od 25 soba, na raspolaganju će imati klupski avion, sve troškove putovanja će snositi Al Hilal, niz nevjerovatno skupih automobila kao što su Bentley Continental GP, Aston Martin DBX i Lamborghini Huracan, zatim vozača koji će mu biti na raspolaganju 24 sata...

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi