Ludnica na tribinama, svi prave selfie s Neymarom, ali kasnije će shvatiti kakvu grešku su napravili
Stekao slavu zahvaljujući sličnosti s Neymarom

Pojavio se "lažni" Neymar

Ludnica na tribinama, svi prave selfie s Neymarom, ali kasnije će shvatiti kakvu grešku su napravili

E. Škorić

Brazilska nogometna reprezentacija u ovim momentima igra meč 2. kola Svjetskog prvenstva, ali bez ponajboljeg igrača Neymara, koji se povrijedio u prvom kolu protiv Srbije.

Brazil je Srbiju pobijedio sa 2:0 uz dva gola Richarlisona, ali je utakmicu obilježila povreda Neymara, koji je stoga propustio i duel sa Švicarcima koji se igra u ovim momentima.

Neymar nije ni došao na stadion već je ostao u hotelu odakle je svojim saigračima pružao podršku gledajući meč na TV-u.

Neymar ostao u hotelu odakle prati utakmicu protiv Švicarske

Napadač PSG-a nastavlja s intenzivnim liječenjem kako bi se što prije vratio, a očekuje se da bude spreman za mečeve nokaut faze, gdje će se Brazil gotovo sigurno naći.

Neymar neće igrati ni protiv Kameruna u trećem kolu, ali u osmini finala bi trebao biti na raspolaganju selektoru Titeu.

U međuvremenu, na tribinama stadiona na kojem upravo igraju Brazil i Švicarska pojavio se "lažni" Neymar. Potrudio se da s imidžom dosta sliči slavnom sunarodnjaku, a čini se da je dobio veliku pažnju.

Oglasi

Neki su zaista pomislili da je riječ o "pravom" Neymaru, a drugi su ipak htjeli da naprave selfie s njim iz zabave.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Brazilci su bili zatresli mrežu Švicaraca, Vinicius Junior je pogodio, ali mu je VAR poništio gol zbog toga što se prethodno u toj akciji Richarlison aktivirao iz ofsajda.

Karioke mnogo bolje, ali Švicarska uz malo sreće i dalje čuva svoju mrežu. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi