Karma je čudo: Povrijedili su Neymara, a sada dobili šokantne vijesti
SMS bi mogao propustiti utakmicu protiv Kameruna.

Povrijeđen jedan od glavnih igrača

Karma je čudo: Povrijedili su Neymara, a sada dobili šokantne vijesti

E. Ganibegović

Srbija je u premijernom meču na Svjetskom prvenstvu poražena od Brazila, a na tom meču je, čini se, povrijeđen i jedan od glavnih Orlova te bi mogao propustiti narednu utakmicu.

U prvom kolu Svjetskog prvenstva Srbija je poražena od Brazila s 2:0.

Orlovi su odigrali dobro prvo poluvrijeme, naročito kada je defanziva u pitanju, no u drugom su pokleli i Richarlison ih je riješio s dva pogotka.

Reprezentativci Srbije napravili su čak devet prekršaja nad Neymarom u toj utakmici, te je brazilska zvijezda zaradila povredu.

Kako sada stvari stoje, Neymar će propustiti naredne dvije utakmice u grupi, a vidjet ćemo da li će i kada biti spreman za nokaut fazu.

Oglasi

Ipak, karma je stigla i Srbiju kojoj za dva dana slijedi utakmica protiv Kameruna na kojoj selektor Piksi vjerovatno neće moći računati na jednog od najbitnijih igrača. 

Kako prenose mediji u Srbiji, na meču protiv Brazila nezgodan udarac je dobio Sergej Milinković-Savić i njegov nastup protiv afričke selekcije je upitan.

"Sutra je konferencija za medije na kojoj možete da pitate selektora to pitanje", rekao je kratko portparol Fudbalskog saveza Srbije Milan Vuković.

Potražite više informacija na temu Svjetsko prvenstvo:

Podsjetimo, problema s povredama imali su i Mitrović i Vlahović, kao i Kostić koji je propustio utakmicu protiv Brazila.

Srbije što se tiče, još uvijek sve drži u svojim rukama kada je u pitanju prolaz u osminu finala - trebaju im pobjede protiv Kameruna i Švicarske za taj poduhvat.

Top Komentari

Markob
Nacisticki Naslovi nisu potrebni portalu koji se prati i od Muslimana, Srba , Hrvata... A ako cete fudbalski ovo je ustvari pojacanje za Srbiju . Taj decko je najgora karika u Srpskom timu. Nesiguran na lopti, ne uzima odgovornost , ne pravi razliku ni defanzivno ni ofanzivno , a usput se i ne bori ....
1 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi