Dok drugi igraju Neymar maše tribinama, a tamo je famozna crnka o kojoj maštaju mnogi

Kim vodi djecu po utakmicama širom svijeta

Dok drugi igraju Neymar maše tribinama, a tamo je famozna crnka o kojoj maštaju mnogi

Midhat Šljivak

Brazilac Neymar s klupe je odgledao prijateljsku utakmicu Al Nassra i PSG-a. Kako nije ulazio u igru tražio je druge zanimacije, a jednu je našao na tribinama - Kim Kardashian.

Brazilska zvijezda Neymar još uvijek je član PSG-a bez obzira na sve priče o njegovom odlasku. Luis Enrique računa na njegove usluge s obzirom da Kylian Mbappe vjerovatno više neće igrati, a Brazilac je trenutno u fazi oporavka od povrede.

Današnji meč protiv Al Nassra Neymar je odgledao s klupe za rezerve, a u jednom trenutku desila se zanimljiva scena koja je privukla popriličnu pažnju.

Neymar je snimljen kako maše prema tribinama. Okrenuo se i pozdravio prijateljicu, a to je bila niko drugi do Kim Kardashian.

Oglasi

Ona je sve češće na fudbalskim stadionima. Prije nekoliko dana je bila zvijezda na debiju Lionela Messija za Inter Miami, a sada je odlučila prevaliti popriličan put do Japana kako bi gledala meč Al Nassr - PSG.

Sin koji je prije nekoliko dana bio u dresu Lionela Messija sada je nosio Neymarov dres i malac je očigledno poprilično zaljubljen u fudbal.

Kim je najavila da će ovog ljeta s djecom pogledati brojne utakmice. Očigledno je da im ispunjava sve želje jer se od Los Angelesa do Osake leti čak 12 sati.

Treba napomenuti da se ova 42-godišnjakinja ranije povezivala s Cristianom Ronaldom, no oboje su odbacili navode da je postojalo išta između njih.

Ona je u posljednje vrijeme često i na evropskim stadionima i može se reći da je itekako ljubiteljka najvažnije sporedne stvari na svijetu.

Oglasi